Hent Adobe Flash player
Menu
Galleri

Bibelkreds "små grupper"


En bibelkreds "små gruppe" er et mindre fællesskab på typisk 8-12 personer, som mødes hjemme hos hinanden for at læse i bibelen sammen og relatere bibelens budskab til eget liv. Mange har stor glæde og hjælp heraf. 

Den enkelte bibelgruppe aftaler selv, hvordan de vil studere Bibelen og samtale.  Flere bibelgrupper prioriteres det at have god tid til at bede sammen og for hinanden.  

Det er forskelligt, hvor godt kendskab man i bibelgrupperne har til hinandens liv, og hvor meget tid, der bruges på det sociale samvær i gruppen.

Bibelkredsene fungerer også som arbejdsfællesskab. Bibelgrupperne påtager sig opgaver i realation til det store fælleskab i og udfra Klippen. Det kan være at bage kage til et arrangement i Klippen, eller klare en opvask efter møderne på Klippen. Vi ser det som en vigtig ting at alle tilbydes en tjeneste i fællesskabet og bidrager aktivt med de evner, resourcer og nådegaver man har til rådighed. 

 

Grupperne tager gerne nye med - Du er velkommen!

Såfremt du ønsker at være med i en bibelgruppe, er du meget velkommen til at kontakte:

Randi Aillaud. tlf: 23 32 92 59 eller på mail: aillaud@mail.dk. Randi er behjælpelig med at formidle kontakt til den gruppe som kunne være god og aktuel for dig!

Kalender
30.7.24
Sommercafe
Opstart i tirsdagscafeeen. Go kaffe, rundstykker, fællesskab og sang.
Et...
Indre Mission Lemvig  |   Østerbrogade 5A  |   7620  Lemvig  |   61405434  |   hoffi@post12.tele.dk@